Gasten

Steve Carrein

21-07-19 19:31:49

Het was zeer aangenaam te mogen logeren bij Diana, Frank en hun trouwe mooie viervoeter (die me s’avonds kwam verwelkomen toen ik terugkwam 🙂 ). Alles was prima in orde. Propere en mooie kamer en badkamer en een lekker ontbijt. Dus alles wat een B&B bieden kan.
Een echte aanrader!

Sorry dat ik er s’avonds niet even ben bij komen zitten, maar ik was nog moe 😉

Groetjes en tot een volgende keer 🙂

Karin Sweekhorst-Kuin

19-10-17 23:00:33

Wij zijn de gelukkige geweest dat wij onze huwelijksreis bij Diana, Feank en Floris hebben mogen door brengen. We hadden de romantische kamer. En die was ontzettend romantisch. We hebben het ontzettend gezellig gehad. Enorm genoten van het mooie gebied de vulkaaneifel. Zoveel werk en liefde hebben ze in hun droom gestoken. Wij komen zeker nog een keer! Dank jullie wel lieve Diaan, Frank en Floris voor het heerlijke verblijf! Dikke knuffel van René en Karin

Henk Stift

18-10-17 21:09:31

Woensdag, 18 oktober 2017

Dankzij een tip van m’n collega kwamen wij bij deze B&B terecht. Afgelopen zaterdagavond werden wij hartelijk ontvangen door Frank & Diana & hun lieve hond Floris. We werden gelijk rondgeleid in de verwezelijking van hun droom . Het is prachtig om te zien hoeveel energie ze ervan krijgen en dat ze zelf ook motorliefhebbers zijn, evenals buurman Horst.

Ik was samen met 2 vrienden vanuit Nederland op de motor aangekomen om te genieten van de mooie Vulkaaneifel. Het is prachtig om te zien hoe de herfst daar z’n intrede doet. Daarnaast zijn de mensen vriendelijk en is het goed toeven.

‘S avonds zijn we wezen eten bij Landhaus Am Brubbel. Op loopafstand is het nog geen 5 minuten lopen en het eten is er prima. Ná het eten zijn we nog even aangeschoven bij Frank & Diana die samen met hun vrienden genoten van een lekker drankje en een goed gesprek. Tegen het einde van de avond toch maar het bed opgezocht want we wilden de volgende dag rond een uur of 10 weer vertrekken.

De volgende ochtend stond er ná een goede nachtrust een heerlijk ontbijt klaar. Dat konden we wel gebruiken voor onze terugreis. We kregen ruim de tijd. Bij ons vertrek werden we persoonlijk uitgezwaaid door Frank & Diana, hun buren en Floris natuurlijk!

Wij hebben het ervaren als een aangenaam verblijf, helaas te kort. Ze zijn vriendelijk en je wordt gelijk opgenomen door hun persoonlijke benadering maar toch op een gepaste manier.

Wij willen Frank & Diana bedanken voor hun gastvrijheid en hun prettige verblijf en wensen hun veel succes maar vooral plezier met het verwezenlijken van hun droom.

Veel plezier aanstaande zaterdag met de opening van jullie B&B en houdt voor volgend jaar alvast een plaatsje voor ons vrij.

Groetjes van ons,
Oguz, Osman en Henk.

Reacties gesloten.