Onze Droom

Wij zijn Frank en Diana en wij willen jullie graag meenemen op onze avonturen om onze droom te verwezenlijken.
We werken allebei maar als het even kon gingen we met de motor op weg naar de Vulkaaneifel in Duitsland. In deze mooie streek is onze droom begonnen.

Tijdens onze toertochten sliepen wij in een motor hotel de Bike-In van Herman en Petra in Tries-Garden vlak bij Cochem. Inmiddels hebben Herman en Petra Bike-In verkocht en zijn een BenB in Treis begonnen. 
Vanuit dit motor hotel gingen we vele mooie toertochten maken en werden zo verliefd als wij al waren op deze streek nog verliefder.
Thuis gekomen gingen we op zoek naar een mooi groot huis. 
We hebben veel huizen gezien, of samen, of Frank ging  met Herman op pad om naar het huis te kijken.

Totdat we ons huis tegen kwamen.
We maakten een afspraak met de makelaar om te kunnen gaan kijken. Natuurlijk waren we eerder dan de makelaar bij het huis want zo konden we het dorp goed bekijken en konden we het huis aan alle kanten bewonderen.

De makelaar kwam met de sleutel en eindelijk konden we gaan kijken. Vol verwachting gingen we het huis binnen in de hoop dat dit ons huis zou gaan worden. Omdat het erg koud was moesten we toch eerst even door de kou heen bijten. Het hele huis hebben we bekeken en de idee├źn kwamen vanzelf naar boven. We zagen ons al verbouwen en inrichten.

We hadden de benodigde papieren meegenomen voor de makelaar. De makelaar begon met zijn verhaal en na de bezichtiging zeiden we, “Goed,  hier zijn de papieren en als alle partijen akkoord gaan willen wij het huis graag kopen.”

En op 4 november 2015 werden wij de trotse eigenaren van ons huis en konden wij met zijn tweetjes aan onze droom beginnen.

De naam van onze BenB is Floris, dit is de naam van onze hond.

Reacties gesloten.